0 kr
Butiken
Rabattkod
Handla tryggt

Paket före Julafton beställ senast Måndag 22e kl.14.00, gäller leverans söder om Sundsvall, dock inga garantier...


För leverans före Jul är sista beställningsdag Måndag 22 December. Detta gäller paket som ska söder om Sundsvall och alla småpaket, Större paket destination norr om Sundsvall och Gotland har två leveransdagar, de kommer fram till 29-30 December. Dessa leveranstider gäller om PostNord håller sina utlovade frakttider och väder och vind sköter sig. Vi  garanterar dock inte att ordrar som läggs nu är framme i tid men enligt PostNord så ska det gå!  

Beställ gärna i shopen och Hämta Hos Oss. Det går bra Hämta direkt efter lagd order på våra Öppettider Måndag och Tisdag, se tider här nedan. STÄNGT alla Helgdagar!

Fraktfritt vid ordrar från 1000 kronor!
 


Leveranstid 1-2 arbetsdagar!  

Handla med Klarna Julkampanj så kan du betala din Faktura först i slutet av Januari! 


Ge Bort ett Presentkort! Beställ här till höger och Skriv ut Själv direkt efter Din Betalning. Ge bort PresentkortsKoden i ett Fint Kort! Du slipper vänta på Leverans


       Kunder som redan beställt i vår shop är välkomna att Hämta julveckan Måndag 22e 9-16.30 och Tisdag 23e 10-15. STÄNGT 24 - 28 December!  Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot kunder som vill handla på plats. Men lägga ordern i webbshopen och HÄMTA hos oss går alltid bra! 

 

 Väggklockor

 Julstämning

 
Ljusstakar

         -

Leksakspisar

 

 


Kaffe&Testunden

 
 

Ljusstakar